Kinderen lossen heel veel zelf op, al dan niet met hulp van iemand uit de directe leefomgeving (ouders, vrienden, familie, leerkrachten). Soms lopen kinderen tegen situaties aan die zij niet weten op te lossen. Kinderen dreigen in hun (sociaal emotionele) ontwikkeling vast te lopen. Kinderen en ouders kunnen dan een steuntje in de rug van mijn als kindercoach gebruiken. 

Zie je je kind vastlopen?

Het voelt niet kloppend, het voelt niet meer als het kind van vroeger. Je hebt al meerdere dingen geprobeerd, maar niets lijkt blijvend te werken. Je ligt ervan wakker en je bent ten einde raad. Dat brengt spanningen en de sfeer in huis is niet fijn, het hele gezin leidt eronder. Je voelt dat er nu iets moet gebeuren en je wilt dat het weer beter gaat.

Hoe fijn zou het zijn om jouw kind weer te zien stralen, er is weer harmonie en rust in het gezin. Je hebt verbinding en contact met je kind. Er is minder onbegrip en ruzie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken. 

 

 

Goed om te weten over kindercoaching

  • Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende coaching, waarbij ik samen met jullie kijk naar de mogelijkheden. Ik weet dat al het goede in ieder kind aanwezig is. Ieder kind is uniek en oké.
  • Er wordt geen diagnose gesteld, het is geen therapie. Ik ga samen met het kind kijken waar het tegen aanloopt en probeer haar / zijn kwaliteiten naar boven te halen.
  • Je kind kan aangemeld worden zonder verwijzing van de huisarts.
  • De kosten zijn niet aftrekbaar van de zorgverzekering.
  • Vertrouwen is belangrijk voor het coachingstraject. Ik zal alles wat je kind met mij bespreekt vertrouwelijk behandelen. Dat houdt ook in, dat ik toestemming van het kind vraag om informatie met jou als ouder te delen. Jullie worden uiteraard wel op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van je kind. Jullie betrokkenheid is ook erg belangrijk bij het behalen van de doelen.

 

 

Wil je hulp, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. We maken kennis met elkaar, kijken wat er speelt en hoe ik kan helpen, het verplicht je tot niets.

Bel of mail geheel vrijblijvend 06-39230312 of @ kindercoachjacquelinevanveen @ gmail.com