De eerste ontmoeting vindt meestal plaats via de email of telefonisch. We maken een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. 

   Het oudergesprek, met beide ouders, is bedoeld om dieper in te gaan op wat er allemaal speelt, we kijken samen naar de mogelijkheden en verwachtingen die er zijn. 

    Een coaching sessie duurt 45 tot 60 minuten. Tijdens de coaching ga ik samen met je kind aan de slag. Meestal zijn 5 tot 7 sessies voldoende.

Het eindgesprek , waarin we het groeiproces en het verloop van het traject bespreken. En de vorderingen gaan borgen.

 

Het coachingstraject start en wordt bevestigd door middel van het invullen en het ondertekenen van de behandelovereenkomst door beide ouders. Lees ook de algemene voorwaarden in de voetnoot van deze website.

De eerste gesprekken zijn voornamelijk gericht om elkaar te leren kennen en we werken aan een vertrouwensband. Het is belangrijk dat een kind zich op zijn / haar gemak voelt bij mij, zodat we met plezier kunnen samenwerken.

Ieder kind maakt stappen in zijn / haar eigen tempo: heel concreet aangeven hoeveel sessies er nodig zijn kan daarom soms een uitdaging zijn. Na 3 sessies hebben we contact om te kijken hoe het gaat. 

Tarieven:

  • Kennismakingsgesprek van 30 minuten: gratis
  • Oudergesprek van 90 minuten: 75, – euro
  • Coaching sessie van 45 minuten: 55, – euro
  • Coaching sessie van 60 minuten: 65, – euro
  • Totaal kost een traject  op maat tussen de 415,-euro  en 625,- euro

 Lees mijn Algemene voorwaarden in de voetnoot van deze website.